بهروز رضوی (متولد ۱۳۲۶) گوینده، مجری تلویزیون و بازیگر ایرانی است. بهروز رضوی همکاری خود را با رادیو در سال ۱۳۴۷ به عنوان گوینده آغاز کرد. وی روایت مجموعه مستند ایران را بر عهده داشته، او برادر عاطفه رضوی دیگر بازیگر و چهرهپرداز ایرانی است. و در فیلمهای بسیاری به عنوان بازیگر نقشآفرینی کرده است.
روش کار بهروز رضوی
گروه هنری پادان افتخار همکاری طولانی مدت با استاد بهروز رضوی گوینده مشهور رادیو و تلویزیون را دارد. ایشان را می توان یکی از بنیان گذاران تیزر خوانی حرفه ای در ایران دانست. بهروز رضوی از چارچوب مدار ترین گویندگان تیزر است که صدای خود را به راحتی در اختیار هر تیزری قرار نمیدهد.
تعداد پخش، نحوه پخش و برندی که قرار است تبلیغ کند از موارد مهم برای ایشان محسوب میگردد و در میان همه گویندگان، بهروز رضوی بالاترین دستمزد را دارد و این دستمزد به دلیل سختگیری در انتخاب کار توسط وی است. گاها در میان کارفرمایان رقابتی برای بکارگیری صدای استاد وجود دارد و لازم به ذکر است که چه بسیار کارهایی که بهروز رضوی به صورت رایگان برای دانشجویان و امور خیریه انجام داده است. اما در هنگام کار حرفه ای با دستمزد بالا و حساسیت بسیار کار انجام می دهند.
بهروز رضوی خود را فرزند رادیو می داند و هنوز در رادیو برنامه هایی را اجرا می کند. جالب است بدانید دستمزد ایشان در رادیو بسیار بسیار ناچیز است و ایشان صرفا جهت تعلق خاطر به رادیو همچنان در رادیو فعالیت می کنند. بهروز رضوی اشراف فوق العاده ای بر ادبیات فارسی دارند و ایشان را یکی از برجسته ترین گویندگان حال حاضر ایران به شمار می آورند.
جنس صدا
صدای بهروز رضوی صدایی بسیار بم است. صدای ایشان را می توان بم ترین صدا در میان گویندگان ایرانی دانست. مهارت استفاده از این نوع صدا کار بسیار حساسی ست. چرا که میان بهروز رضوی بودن و صدای گوش خراش مرز باریکی وجود دارد. اما ایشان با مهارت و حرکت در مسیر صحیح در طول این سالها به بهترین صدای بم ایران تبدیل شده اند. صداهای بم مانند صدای وی بیشتر در رادیو های آلمانی به گوش می رسد. چرا که ژرمن ها معتقدند صدایی که از رادیو به گوش می رسد باید بیشترین تاثییر را بر گوش مخاطب داشته باشد. و این تاثیر از با لرزش گوش مخاطب اتفاق می افتد.
فعالیت به عنوان بازیگر
- نجاتیافتگان (۱۳۷۴)
- آبادانیها (۱۳۷۱)
- شعلههای خشم (۱۳۷۱)
- دادستان (۱۳۷۰)
- شانس زندگی (۱۳۷۰)
- یکبار برای همیشه (۱۳۷۰)
- آب را گل نکنید (۱۳۶۸)
- جستجوگر (۱۳۶۸)
- ردپایی بر شن (۱۳۶۶)
- محموله (۱۳۶۶)
سلام و درود بر استاد صدا
اگر اشتباه نکنم تمام قرآن را با لحنی بی نظیر و احساسی ترجمه کرده . چون حفظ سوره یس و الرحمان را از ایشان یاد گرفتم بعد سوره های دیگه را . احسنت به این شخصیت .متحول کنندست .