از اینستاگرام پادان دیدن کنید Padan's Instagram

کنت برانا گویندگی کتاب صوتی خاطرات آنتونی هاپکینز را بر عهده گرفت

دسته‌بندی: سینما صدا و موسیقی
زمان مطالعه: 1 دقیقه

این یک دورهمی دوباره‌ی «ثور» است. خاطرات تازه سر آنتونی هاپکینز با عنوان «خوب شد، پسر» توسط دوست او و کارگردان مارول، کنت برانا بزودی کتاب صوتی خواهد شد؛ اتفاقی که دو غول بازیگری را دوباره کنار هم می‌آورد.

کتاب صوتی آنتونی هاپکینز

برانا مأموریت دارد تا داستان زندگی هاپکینز را زنده کند؛ جایی که این اسطوره برنده اسکار از دوران درخشانش در سینما و تئاتر، کودکی سخت و مسیر رسیدن به ترک اعتیاد سخن می‌گوید. شنوندگان همچنین صدای خود هاپکینز را خواهند شنید که بیش از دوازده شعر مورد علاقه‌اش را با لهجه‌ی خاص و شناخته‌شده‌ی ولزی خود دکلمه می‌کند.

هاپکینز در بیانیه‌ای گفت:

نوشتن این کتاب سفری فوق‌العاده و پُرثمر بوده و مرور کردن نقاط عطف زندگی و کارم برایم بسیار احساسی بود. از اینکه شنوندگان می‌توانند این تجربه را به‌صورت کتاب صوتی نیز داشته باشند بسیار خوشحالم و عمیقاً سپاسگزارم که دوست عزیزم کنت برانا پذیرفته تا روایت صوتی کتاب را انجام دهد. همچنین شنوندگان در پایان متن، دکلمه‌ی برخی از شعرهای محبوبم را با صدای من خواهند شنید. خیلی ممنون کن، باعث افتخار من است.

برانا نیز در بیانیه‌ای گفت:

خاطرات آنتونی هاپکینز به طرز تکان‌دهنده‌ای صادقانه است. سفر شگفت‌انگیز شخصی و موفقیت‌های حرفه‌ای او با نگاهی نادر و احساسی به اشتراک گذاشته می‌شود. افتخاری بود که کلمات الهام‌بخش یک انسان فروتن و استادی حقیقی را روایت کنم.

هاپکینز تاکنون دو جایزه اسکار برای «سکوت بره‌ها» و «پدر» برده و همچنین در فیلم‌های مهمی همچون «پایان هاوارد»، «بازمانده روز»، «آمیستاد»، «مرد فیل‌نما»، «پل خیلی دور»، «جادو» و «دو پاپ» بازی کرده است. در صحنه‌ی تئاتر نیز از «آنتونی و کلئوپاترا» تا «ام. باترفلای» و «اسب» ایفای نقش کرده است. در تلویزیون هم در «وست‌ورلد»، «پرونده‌ی ربایش لیندبرگ» و «بونکر» حضور داشت که برای آن‌ها جایزه امی گرفت.

اما پیش از رسیدن به شهرت، هاپکینز در بندر تالبوت شهری کوچک فولادسازی در ولز و در میان جنگ و فقر بزرگ شد. او دانش‌آموزی ضعیف بود و هم‌کلاسی‌ها، والدین و بزرگسالان اطرافش او را فردی شکست‌خورده و بی‌آینده می‌دانستند. تا اینکه یک شب شنبه سرنوشت‌ساز، اقتباس لورنس اولیویه از «هملت» (۱۹۴۸) را تماشا کرد و همین او را به سوی بازیگری کشاند. خاطرات او علاوه بر موفقیت‌های حرفه‌ای، به «نقاط تاریک زندگی شخصی‌اش» نیز می‌پردازد؛ اعتیادش باعث از دست رفتن ازدواج نخست، رابطه با تنها فرزندش و نزدیک شدن به مرگ شد و همین موضوع سرانجام او را به ترک اعتیاد سوق داد؛ مسیری که نزدیک به نیم قرن است به آن پایبند مانده.

کتاب «خوب شد، پسر» توسط انتشارات سامیت بوکس/سایمون و شوستر منتشر می‌شود و نسخه صوتی آن نیز توسط سایمون و شوستر آدیو عرضه خواهد شد. این کتاب در تاریخ ۴ نوامبر به بازار می‌آید.

برگرفته از ورایتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *